Vedeta

#Vedeta

Să tot fie cam o lună de când m-am “petrecut”, nedorit de altfel, cu o fată celebră zice ea, neimportant dacă e adevărat zic eu. Omul real se cunoaste la fata locului nu în virtual si vise unde poti fi ninja sau printesă asa cum nu poti fi nimic sau deloc căutat si interesant pentru multi. Sincer numele a trecut pe lângă căci de mine se izbi doar străduinta insistenței de a-si dovedi măretia. Ochii-i trădau dorinta de a fi recunoscută iar din mine săreau scânteile nestiintei si indiferentei. Discutiile au fost numai despre ea si valoarea brandului personal, cu un eu ajuns la nivelul evolutiv al neimportantei materialului în viata spirituală. Nu-mi dau seama cine dintre noi gresea. Probabil amândoi raportat la celălalt si cu sigurantă niciunul în pătrătica noastră de realitate. M-am lăsat cuprins încet si fals de valul picatului în cur de admiratie în ceea ce o privea până în momentul în care i-am recunoscut, la fel de teatral, valoarea de zână între zâne, lăsându-mi ironiile să se transforme în umilința personală a celebrului : Ahaaaaa, deci tu esti aceea ?
Momentul mult visat de ea deveni instant si sfârsitul “relatiei” noastre. Odată aflată de mine importanta ei, paradoxal totul se nărui sub greutatea propriei goliciuni. Dincolo de EA “decât” un infinit nimic, negru, rece si tăcut. Si am tăcut si eu, până azi, când am aflat de pe telefonul fără fir, că-s neinteresant spre insipid.
Si tac în continuare recunoscând că nu m-a ros curiozitatea să aflu cine, de ce, cum ? Nici măcar dacă o cheamă cu adevărat Ioana. Mă bucur însă că e mare asa cum mă felicit că sunt mic … Sau invers. În ignoranta noastră, a băietilor insipizi din Berceni Hills, avem o vorbă pentru măretie :

Toata lumea moare însă nu toti trăiesc !
Pace afară !

#Insipidul #Dinculesciene #OPostarePeZi

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published