SUITS

#Suits

Ultimul sezon din #Suits este ca un Vals dansat stângaci pe o melodie proastă à lu’ Pepe, un fel de telenovelă sud americană produsă de Acasă în Berceni, în care Zăvoranca se transformă subit în Zâna Măseluță și se apucă ea de nebună ce e, să vindece tartrul, smalțu’ și cariile, fără accordul pacientului sau a medicului ginecolog. Dacă publicu’ voia amor, nebunie și empatie, se uita pe #SuperOneHd, se obosea intelectual 30 de secunde și apoi dădea pe Antena 3, așa ca o tigară de după.
Bă scenariști, regizori, costumieri, scenografi și responsabili cu cateringul în studio, privitorii vor bătaie, sânge și valore că nu de pomana porcului e #Salam Numero Uno !
Să ajungem să pierdem vremea uitându-ne la o gașcă de tocilari costumați, care nu mai pot ei de sentimentele umane și de valoarea prieteniei și a lucrurilor bune, asta după ce peste 6 sezoane și-au bagat, ma scuzați, pula, în tot ceea ce înseamnă omenie, e ca și când ne-ați povesti ce meciuri epocale a facut #Dinamo în Liga Campionilor !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published