SFARSITUL E APROAPE

Sfârșitul E Aproape 🙂

Întotdeuna m-a obsedat scena din Terminator 2 în care Sarah Connor este spulberată de o explozie nucleară cu tot cu oraș și locul de joacă al copiiilor. Până și în film este doar un vis care însă mi s-a întipărit atât de tare în memorie încât trăiesc cu sentimentul că lucrul asta chiar se va întâmpla cândva în scurta mea viață ! Și toate astea în timp ce ‘telectualii de la Skynet lucrau liniștiți la dezvoltarea Inteligenței Artificiale iar Arnold se întoarce din viitorul controlat de mașini pentru a distruge pionieratul Inteligenței Artificiale care ajunsese călăul Omenirii !

Ieri la Mega Conferința Brand Minds de la Sala Palatului, Sophia The AI Robot s-a blocat la o întrebare despre viitor la care se pare că nu mai este lăsată sa răspundă din motive lesne de înțeles : a ajuns să compileze atât de repede, bine și corect informațiile încât a devenit extrem de periculos să-i aflăm gândurile !
Tot ieri am descoperit filmulețul de mai jos care,
trecând peste fascinanta lume a tehnologiei și a capacității ei de dezvoltarepe, mă sperie și mă întristează profund !

Să fie ăsta începutul sfârșitului ? Trecând peste avantajele enorme pe care le vor aduce aceste mașinării cine ne va garanta că ele nu vor ajunge să fie folosite împotriva noastră !
Exact ! Nimeni !
Skynet has become Active !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published