“românica” Trebuie Să Moară

România Trebuie Să Moară !

Ea este România ! O operă de artă aruncată în tomberonul propriei mizerii. Nu, nu este gunoi ! Sunt doar rămășițele unei Țări ce odată excela prin Onoare, Demnitate și Valori. Astăzi doar o hepatică umbră, o reală groapă de gunoi cu Vise și Realizări strivite de un asfalt mizerabil. O Perlă devenită șatră ce se-neacă lent și chinuitor în aplauzele propriilor călăi. Un deșert al incompetenței si anormalității ridicate la rang de artă și valoare. Un bastion al infractorilor și crimelor devenite între timp legale. Un teritoriu sterp, poluat de specimene odioase deghizate-n oameni de vază ai unei societăți muribunde pe cale de dispariție.
—–
Regizori cu nume de județ ce-și calcă mândri-n picioare propria doctrină, sfertodocți aleși primari mâzgălitori de poezii, girați, aprobați și parafați cu plecăciune și umilință de foști profesori universitari cu aspirații prezidențiale și colegi de impostură într-o academie fostă de mult română, marinari înobilați cu sceptru și clovni blonzi, trubaduri fără operă și glas deghizati în predicatori-antreprenori, foști deputați înrudiți doar în violență nu și în talent cu Zidane, infractori guvernanți, handicapați florari luptând pentru libertatea de a fi manipulați, îndobitociți și furați în liniște, criminali deveniți legali, hamsteri rozători de abuz, cămătari “iluminati” pitiți prin bănci, justiție “matronată” de “curvi” și dominișoare generoase în cautare de sponsor, genii uitate-n mizerie, pastori vidanjori, UM-uri în țoale sfinte poleite-n aur, turnători deontologi, “suge-o ramona” ca Biblie a hipsterilor de Cărturești, telent schilodit de nepotisme, Societatea Comercială Civilă S.A, jaf cu nume de biznis, crime în numele Domnului, proză la normă cu zăbrele, vest sălbatic cu etichetă de democrație !
—–
Așa arată România lui 42 ! 42 % analfabeți. Funcțional dar analfabeți. Restul e tăcere. O dulce muțenie a lașității și resemnării îndulcită cu artificii si bâlciuri stradale, scăldate-n fum de mici & kitsch asezonate cu Swarovski, pe un pat de minciuni electorale. Pâinea zilnică miroase a paella, pizza, brânză cu mucegai sau ceai negru băut în cești cu coada pe partea dreaptă. Și dacă nu e cu capșuni și frișcă atunci poate pică cu de toate de la turci.
—–
România trebuie să moară ! Pentru gunoiul de la colțul blocului, acolo unde zilnic Țara cerșește Românilor suflet, empatie și ajutor primind în schimb ură, scârbă, dispreț dar mai ales gunoi aruncat pe caldarâm. Merinde ce puteau fi miracol pentru un copil sărman, sănătate pentru cei bolnavi și poate viață pentru un bătrân pe ultim drum, ce a făcut cândva posibil ca noi să avem ceea ce nu merităm.
—–
Pentru că da, românia în care un cerșetor aruncă la final de “zi de muncă”, mâncarea primită în dar, fugind politicienește doar cu banii, nu este Țara mea și trebuie să moară !!!

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published