rezistentã urbanã

Ai dreptate Emma Zeicescu : NU abandonãm ! Ci VÃ abandonãm ! Pentru cã NU vreau sã fiu condus de “pontisti”, “opristi”, “piedonisti” sau “danielisti” dar nici de generatia zmenta sau “antenisti”, “pãreristi” si “realisti”. NU vreau bloggeri, vloggeri si alti tristi care se vând pentru un banner pe sait si un weekend la Câmpina si nici de isterici care vor sã cadã tot.
Vreau oameni cu coaie care au habar ce trebuie fãcut clar, concret, scurt si la obiect.
Nu vreau sã dãrâmãm doar de dragul de a distruge. Vreau sã construim durabil nu sezonier. Vreau lideri care sã inspire nu sefi ca sã ordone. Vreau profesionisti care sã ne fie modele nu pitipoance vedete. Vreau solutii clare nu limbi în cur si limbi de lemn. Vreau respect si demnitate nu umilintã si supunere. Vreau solutii nu discutii.
Dupã patru zile am realizat cã schimbarea nu vine în turmã ci individual. Tine de mine sã mã schimb si odatã cu mine mediul pe care si tu îl respiri lângã mine. Îmi doresc ca la sfârsit de zi sã trag linie si sã spun cã sunt mândru de mine pentru cã am realizat x, y, z lucruri. Iar pentru ce nu sunt multumit sã înteleg unde am gresit, cum ar fi trebuit sã actionez si foarte important ca data viitoare sã nu mai repet greseala si sã actionez corect.
A fost încã o loviturã de stat “romanticã”. Din pãcate cu victime si teroristi, cu eroi si baricade. S-a vrut mult s-a obtinut putin dar decât nimic e bine si asa. Încetul cu încetul se face otetul. Sunt mândru cã am putut sã misc un pic si a contat; dar mã retrag mai învãtat c-o lectie : sã revin cândva mai pregatit !
Adio Voi , Rãmân cu Mine ! Mã voi schimba si cred si Tu !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *