#rADIO21

‪#‎rAdio21‬
În Decembrie am împlinit 16 ani de #Radio21. Fix atâtia ani cât am
stat la mama si la tata. Când am plecat de acasã am facut-o zâmbind si nu în lacrimi. Am “fugit” pozitiv si încrezãtor cã visele îmi pot deveni realitate. Fãrã vreo idee de ce voi face, cum si dacã voi avea sansã de reusitã. Doar cu hainele de pe mine, ursuletul de plus ce mi-a tinut companie copilãriei si o dorintã nebunã de a reusi. Recunosc a fost un drum îngrozitor de greu cu nopti sub cerul liber, urlete si disperãri trecãtoare. Ce nu am “reusit” niciodatã a fost sã mã dau bãtut. Am fost si sunt încãpãtânat nu în a mã lupta cu absurdul si imposibilul ci dimpotrivã de a da mâna cu reusita si succesul. Am învãtat cã pentru a învinge trebuie sã cauti oameni pozitivi, lideri care sã-ti devinã modele, sã comunici, sã nu-ti fie fricã de tine si fortele tale. Sã te feresti de “sefi” si a tot stiutori si sã întelegi cã din pãcate nu poti multumi pe toatã lumea. Sã te faci tu pe tine fericit fãrã sã-i deranjezi pe ceilalti si sã reusesti sã motivezi oameni prin simpla ta prezentã. Sã înveti sã înveti , sã asculti si sã te faci ascultat. N-am fost usã de bisericã si am gresit de nenumãrate ori dintr-o înversunare confundatã cu determinarea. Am înteles si acceptat cã oamenii nu-s perfecti si nici nu vor fi vreodatã dar asta nu însemã cã nu trebuie sã tindem spre perfectiune. Sunt incredibil de mândru de oamenii pe care i-am format, inspirat si aruncat în viatã si al caror succes îmi confirmã actiunile.
Vã multumesc sincer pentru tot. Pentru bine si rau, zâmbete si urlete, succes, realizari, tristeti, performantã sau esec.
Paradoxal sau nu, nu regret nimic din ceea ce am fãcut pentru cã trecutul te învatã, prezentul te trezeste iar viitorul se clãdeste din asumarea greselilor si nerepetarea lor.
Sefi putem fi cu totii, lideri doar putini !
…….
Si am plecat din nou de ‪#‎acasã‬. Cu zâmbetul pe buze nu în lacrimi, pozitiv si increzãtor, cu vise si idei, cu mâinile în buzunar iar în locul ursuletului de plus car în spate un rucsac plin de cunostinte, povete si povesti, experientã si lectii de viatã. Dacã as putea l-as lãsa de unde plec pentru cã e mare nevoie dar din pãcate fiecare îsi are drumul, visul si bagajul lui.
Multumesc pentru 16 ani de ‪#‎acasa‬ !
Manuel-Dinculescu_02-e1400156245674

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published