PUNGA DE GUNOI

Punga de Gunoi !

Acum aproape 20 de ani am fost la o lansare 3 Sud Est în discoteca Maxx din Regie. Avusesem program la Radio (Contact), muncisem toata ziua și eram frânt de oboseală, somn și foame. Obligația m-a împins într-acolo, probabil tinerețea și dorința de socializare. Ghinionul dracului a facut însă ca fix în momentul descălecării mele la locul faptei, să se fi dat liber la haleală : “platouașe” cu diverse minuturi frumos aranjate și băutură contrafăcută cât cuprinde. Imaginea aia apocaliptică cu toți fripturiștii călcându-se în picioare, la propriu, ca să îmbuce ceva, nu am s-o uit niciodată și recunosc că m-a marcat atât de tare încât de atunci, până în zilele noastre, nu am mai mâncat niciodată nimic la vreo chermeză din asta oficială. Nimic nu se compară cu privitul unor animale ce se năpustesc asupra “pradei”. La vremea aceea din media făceau parte diversi dubioși, cu acreditări de presă pe la diferite instituții ce nici acum nu cred că existau. I-am numit atunci “pungașii din media” pentru că, la propriu, umblau cu pungile de “plastec” după ei luând absolut totul de pe mese ca să ducă acasă. Nu este nici un fel de exagerare. Ăi’ mai tupeiști chiar se duceau prin bucătării și luau extra la pachet cu un tupeu nemărginit.
—-
Acum mai bine de 1 lună am participat la o chestie asemănătore dar mai cu pretenții de 20-18, Videle Style. Cu bloggeri, vloggeri și alți influenceri și vedete ale momentului. Azi, nu se mai umblă cu punga ci cu cadourile, “aplaudacii” fiind plătiți din cutia milei ca să partikipe. Absolut toți erau nehrăniți spiritual și veniți la pomană. Tot Ghinionul a făcut și de data asta, să mă întâlnesc cu o vloggeriță tânără care … puțea. Și nu era mirosul ăla “din greșeală” după o zi de muncă. Nu nene ! Era îmbibată în putoare din aia stătută cu iz de vechi. Puțea totul la ea de la haine, la păr și piele. Ne-am pupat prietenește iar acest gest mi-a imprimat mirosul săptămâni întregi în creier. Superb ! O alta, scăldată în arome fine, ieșise la agățat. Am înțeles că fute tot fără pic de jenă și resentiment. Atâta timp cât asta o ajută în carieră, de ce nu ? O arde cu unu’ însurat, celebru și cu copii dar … who the fuck cares ? La doi pași mai încolo, rezemat de un platou cu “finesuri și delicatesuri”, un alt “copil minune al internetului” rumega de zor ceva, pe un pat de altceva, totul scăldat într-o băutură cu bule. Ne-am salutat cu scârbă căci ne urâm de-o viață dar am făcut greșeala să intru-n vorbă mai mult decât trebuie. Omul este dobitoc cu acte însă are un dar absolut enervant și pe alocuri fascinant de a te agăța în discuție. Merită să-l asculți pentru că doar așa îți dai seama că sunt alții mai proști ca tine. E o experiență până la urmă și chiar merită să pleci acasă măcar motivat dacă iluminat este imposibil.
————-
În rest nu prea s-a schimbat nimic. Aceeiași muritori de foame fără talent care știu că ăsta e momentul lor și … din cale afară de multe bășini din care realizezi că viața-i “greu și sărăkie” pe Instagram. Noroc că sponsorii “la influensări” “e” pe alocuri la fel de paraleli ca Viorica la Guvernare, nepricepând faptul că duduile care merg la pâine cu SLR-ul nu vor purta niciodată un ceas de 35 de lei la mână iar noi ăia de bălim la lux pe net nu vom crede asta decât în ziua când Daniel Preafericitu’ va face reclamă la Nutline pe Vlogul zilnic al oBOR-ului, scuipând semințe din Clopotniță peste enoriașii în orgasmul mântuirii neamului !
A, și să nu uit, am bătut cuba și cu o … vloggăriță celebră de “feșăn” de pe “la țară” care probabil ar fi sfârșit, în cel mai fericit caz, vânzătoare la “Ferometal” dacă Ceaușescu n-ar fi fost asasinat. Pentru ea, o perdea de sufragerie din Videle reprezintă ținuta ideală pentru concertul de Crăciun de la Vienna !
————-

#HeitărNeînțeles #ScuipândVenin și #ToneDeFrustrare … #UniiArNumiOBoală #Alții #AdevăruriNespuse

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published