Politically Correct … SUCKS !
Sunt gras. Nu obez dar gras. Este vizibil, evident și din ce în ce mai greu să nu fiu observat. Pot conduce lejer o mașină cu volan pe dreapta stând relaxat pe scaunul meu din stânga. Am țâțele sânii mai mari decât ai fostei prietene, capul cât o baniță, burtă și colac din acela de salvare dar în formă de hipopotam. Gâfâi ca înjunghiat atunci când urc o treaptă, transpir mai ceva ca Regele Cotabiță și mă cert secundă de secundă cu gravitația. Port în talie cât port la pantofi iar xxl-ul mi-a devenit slim fit. Nu te inpacienta că nu sunt bolnav. Sunt doar nesimțit sau, dacă o arzi politically correct, un gurmand simpatic. În realitate un pofticios fără limită de ce, când, cât sau cum. Combin totul de-a valma precum un concasor în căutare de materie primă. Pur și simplu îmi place să mănânc. Ca un mistreț captiv într-o cocină, aș face scuba într-o iesle plină cu cartofi prăjiti înecați în smântână, totul asezonat cu o vită-n sos de piper. Și cu mult desert. Cel mai dulce și mai mare. Fast food-ul mi-e religie iar grăsimile ambrozie.
Ca gras, am prieteni grași. Cu unul dintre ei, obez de altfel, am reușit să mă cert. Ca două lesbiene isterice, trădate-n dragoste cu un pompier vânjos de la SMURD. Așa de rău ne-am certat. Motivul ? Grasul, adică eu, l-a făcut pe obez, adică pe el, porc hulpav ! Asta după ce el, obezul, l-a facut pe gras, adică pe mine, … gras ! Eu, grasul, nesupărându-mă de o evidență clară, palpabilă, indubitabilă : sunt gras ! El obez în schimb, s-a ofuscat pentru apelativ. Tot el, obezul, apelând la cea mai la îndemână scuză a grașilor din nesimțire : nu e corect politic să-mi zici așa !
Eu ca gras, îmi asum condiția, știind foarte bine că sunt gras. Nu mă mai pot mișca sau încheia la șireturi. Știu și simt că sunt gras. Ar trebui să mă supăr când cineva îmi spune că sunt gras în condițiile în care am devenit ceea ce sunt făcând ceea ce-mi place ? Obezul în schimb nu știa că-i obez decât în momentul în care l-am făcut porc ! Serios, chiar nu știai că se crapă podelele sub tine dacă nu te făceam eu porc ?  Crezi că puteai să zbori dacă ți-o ziceam corect, tu devenind instantaneu slab, puternic și Van Damme ? Ok ! O să-mi calc pe inimă cerându-ți scuze. Da ! Ție obezule ! Public îmi cer scuze că te-am făcut porc și nu te-am alintat cu un drăgălaș “prietenul meu cu forme bine pronunțate” ! Sau preferai persoana supraponderală cu probleme tiroidiene ? Ia vezi, acum poți face 100 de flotări în degete ? Evident că nu poți ! Pentru că ești obez și porc. Obezule  care ești tu porc hulpav ! Te-am făcut așa nu pentru că ești obez ci pentru că ai mâncat ca  nesimțitu tot tortul păstrat pentru copii. Porcule !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *