PCR

Adevăratul program de guvernare al “Partidului Comunist Român”, pe înțelesul tuturor, în special al Opoziției și a celor cărora nu le păsa :

1. Fă-I pe toți dependenți de tine (a se înțelege sclavii tăi) : dă-le șpăgi, angajează-le rudele, oferă-le salarii mari, sponsorizări, donații, case, sedii, etc (totul din bani publici)… apoi șantajează-i și obligă-i să facă ce vrei tu !

2. Ce nu poți să cumperi sau să ai la mană, distruge prin orice mijloace : clasă de mijloc, justiția, mass media, educația, sănătatea, apărarea, economia ( ăstia sunt ăia care resping comunismul și dictatura, creează o societate sănătoasă și puternică deci … nu te vor vota și vor fi și puternici)

3. Ce totuși nu ai reușit prin cumpărat și distrus, destabilizează prin învrăjbire (coaliția pentru familie, băsiști, sorosisti, polemici religioase, patriotism extrem, etc)

4. Înfierează cu zel proletar oricefel de valori sau valoare ce ar putea lumina un pic populația.

5. Minte și dezinformează pe toate căile posibile. Fără jenă, rușine sau limită ! Partidul te va proteja !

6. Ține sărăcia la maximum posibil, reamintindu-le celor pe care îi sărăcesti că TU ești Dumnezeul lor și fără TINE ar muri de foame total. Ține-I în întuneric și dependeti de Biserică.

7. Oferă pomeni tuturor votanților prin orice mijloace ( ajutor social, amnistia infracționalității, scutiri de taxe sau amenzi, zile libere, bonuri de masă, inflatie de evenimente “culturale”, etc (astfel cumperi și actorii, cântăreții, etc care ar putea “juca” sau “cânta” împotriva ta )

8. Nu comenta în front ! În cazul în care ai tupeul să fii impertinent ori guraliv cu stăpânii tăi, nu-I nici o problemă ! Inventăm lucruri și dăm drumul presei aservite să te sfâșie mediatic. Pe scurt : vei înceta să exiști și vei muri sărac și în anonimat !

9. Supușii model vor primi Funcții importante indiferent de nivelul alfabetizării. Odată ajuns în Funcție, furi tot ce poți indiferent de metode. 95 % donezi Partidului ! (se preferă analfabeții funcționali, tupeisti și agresivi)

10. Ordinea și disciplina se respectă cu Sfințenie. Cei care nu se supun regulilor vor fi amenințați și chiar mustrați fizic.

Și nu uitați Motto-ul Partidului :
NIMIC PENTRU ȚARÃ, TOTUL PENTRU NOI !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *