LSD – Lasă Somnul să Dureze

LSD – Lasă Somnul să Dureze

Viața : Un vis urât, bolnav de ipocrizie și coșmaruri. Elimină coșmarul, adaptează-te ipocriziei și așteaptă visul să te trezească. Meditează și gâjie un Nirvanic aummmmmmmmmmm, zgândărind Pineala întru deschidere spre Univers. Odată plecat nu te opri de ușa trântită brutal cu ură-n cervical de gardianul scufundat în Lumină de Neon. Îți va ura evadare plăcută nu înainte de a te împinge forțat, cu scopul reeducării și a injectării părerilor de rău, în Camera Orgiilor. Nu poți părăsi Matrixul fără accordul Lor și experiența Gang Bangului final cu Dumnezeu.
O cămăruță albă și înghesuită într-o ceață lăptoasă, cu var scorojit și miros de mucegai, bântuită de suflete speriate, muribunzi prinși între două lumi, căutând haotic nimic, sperând să găsească minciuna totului. O fabrică a încăpățânării înainte de eliberarea căreia i-ai spus Moarte, unde sclavii-s ridicați la rang suprem de obediență : Visul nu e al Tău ci al Creatorului tău căruia i te supui umil, fără întrebări, până când El va fi plictisit de tine și-ți va oferi drept recompensă, un loc la clasa a 2-a, rezervat special pe o bancă dintr-un cel mai prost lemn, de unde nu te vei odihni de partea Lui ci vei contribui, de data asta în cătușe aurite, la propovăduirea Visului tău ghidat de El. Nimic fără El, totul pentru El. Nu exiști fără El iar dacă gândești fără El, tot El, Unicul El, te va pedepsi părăsindu-te Întunericului cel rău. Nu te întreba nimic. Doar crede. Datorită Lui existi, fără El ești nimeni. Îndrăznești altfel ? Bau Bau te va mânca pentru că tot El decide ce e rău și ce e bine, cine e bun și trece testul, cine nu și va repeta clasa. Tu nu exiști. Tu ești o marionetă a Lui. Tu ești plug & play. Tu faci, nu gândești. Tu execuți nu comentezi. Tu nu folosi Eu-l. Eu-l e tot al Lui. Nimic al Tău totul al Lui. Până și Tu ești dat de El. Cumva ai vreun talent ? E al Lui nu al tău. Tu mulțumește Lui că ai fost ales, că ai avut privilegiul să ți-l ofere ție. Bucuria ta nu e a ta, e a Lui, e o răsplată a Lui pentru perfecțiunea slugărniciei tale. Fi obedient, primește umil cu cap plecat recompensele de la El, pentru care trebuie, nu numai să mulțumești dar să le spui și celorlalți că El ți-a dat pentru că tu ai supt, pardon, crezut.
Îndrăznești să fi, să exiști, să visezi, să-ți dorești ? Ei bine, Dracu’ te va cuprinde, te va lua și băga la oala cu furnici, pentru că A Fi, A Exista și a-ți pune întrebări e rău. E rău pentru el. Cu fiecare întrebare puterea lui scade. El moare atunci când Tu nu-i mai ceri de poamană. El nu mai există dacă Tu îndrăznești să nu mai lucrezi pentru el, să nu-i mai fi sclav și să ai curajul să te ridici, să tragi aer în piept și să Te conștientizezi. Cât Ești de măreț, cât de important poți Fi simțindu-te. Iubește-te pe Tine fără frica de a fi turnat către el, cel care te va pedepsi pentru că a-i îndrăznit să Te pui pe Tine în fața lui. El e nimeni daca Tu esti Tu. El fara Tine n-ar exista în schimb Tu fără el exiști … pur și simplu exiști. Nu fugi dar spune-i pa ușor purtat de propriul vis. E ciudat nu să realizezi că binele definit de el este doar o frimitură a ceea ce înseamnă bine nu ? E ciudat cum fiind sclavul lui uiți de tine iar viața e o mizerie doar pentru ca așa vrea el să te pedepsească sau sa lupți până la moarte pentru un scaun de director în Rai.
Imaginează-ți doar că în locul lui Te Pui Pe Tine. Că tot ceea ce faci faci pentru Tine. Imaginează-ți ca singurul loc minunat ești TU. Nu-ți fie frică !
Dacă Noi Nu am Fi, Dumnezeu N-ar Exista ! El există doar prin raportarea Noastră la El. Dumnezeu Nu e Zeu față de El însuși. El este EL așa cum Tu ești Tu față de Tine. Amândoi Egali Nici Unul Superior !!!!!
Matrixul tău e mai tare ca Matrixul lui.
Visul tău există !
Trăiește !

#deFabulescu
#ScrieriGrelePentruMintiUsoare

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *