Ipocrizii de Vază ! TIFF !

Ipocrizii de Vază !

Mulțumesc Universului, Cerului, Zeilor, Părinților Mei, Tuturor celor care mă cunoaște și a celor care tocmai m-au corectat că se spune “celor care mă cunosc” și în general tuturor #OamenilorFrumoșiȘiLiberi din România !

Explicație văruleeeee :

– dacă un “cântăcios” catalogat ca fiind manelist, bagă muzică populară, etno, dance, pop, rock sau orice alt gen muzical din sfera comercialului, el va fi etichetat în continuare ca fiind manelist. Punct !

– dacă însă un interpret considerat cu adevărat artist, va cânta, la un moment dat, muzică populară, etno, lautărească sau manele el va rămâne în continuare un mare artist. Contra Punct !

Difernța constă în atitudine !

– cu alte cuvinte, dacă te duci la Miss Piranda, îmbrăcat în costum, la patru ace, te comporți ca un lord, vorbești ca din dicționar și privești din lojă show-ul, înseamnă că de fapt “partikipi” la un eveniment cultural susținut de o minoritate din România.

– dacă însă mergi la Miss Piranda îmbrăcat în fustă cu înflorituri, culori aprinse, stridente, “fosforescente”, sugrumat cu trei lănțăuri de aur și 334 de cocoșei la gât, se cheamă că ești manelist.

Diferența o fac semințele !

– un hipster care merge la Bregovic de fapt participă la o maifestare culturală, divino-nirvanico-orgasmică iar la momentul de special back to back cu Salam este încântat că poate face parte din această diversitate multilateral-cultural-dezvoltată cu valențe de spiritualitate avansată … dar dacă-l pune necuratul să danseze pe un Guță la vreo nuntă atunci … mo, so mai chi keres ?

– dacă corporatistul mâine cumpără bilet la Shaggy că e de afară, e internațional și e american ( chiar dacă nu e ), ar fi super cool frate că ieșim din oraș și țară, călătorim în adâncul cunoașterii și socializăm la un eveniment poate unic fatăăă, unde se cântă stilul meu preferat : raggae, rap, pop, rock, indie or whateva’ boy … însă când apare și Costi pe scenă să-și cânte hitul mondial de sute de milioane de “vezoalizări”, întoarcem spatele și-l înjurăm că iată și-n Jamaica, pe banii mei, au ajuns spărgătorii de bomboane agricole … manelistu’ dracu’ … adică eu dau bani la maneliști băăăăăi fmm de nigga …

Diferența o face locația !

– dacă tu ăla hipster-corporatist neînțeles, îi condamni pe cei cu BMW că-s niște țărani, valutiști transpirați, traficanți de carne tocată, droguri și pătlăgele, nu uita, că atunci când îți vei permite, nu numai că-ți vei lua BMW dar îi vei eticheta în continuare și mai rău pe ceilalți cu BMW, pentru că în timp ce tu ai muncit zi lumină, 28 de ani fără concedii sau weekend-uri, să ajungi să-ți permiți pe barba ta, meritul tău și așternuturile șefilor acest lux, ăilalți tot niște “peizani” parveniți, mămăligari și tractoriști au rămas, adevărate subspecii râgâitoare de parizer țărănesc din ăla socotit cu damf de usturoi strașnic de Alexandria iar acum nu numai că-i detești de 100 de ori mai mult dar dacă ai putea ai și da o lege prin care să le iei BMW- urile pentru că ce pu%#{]la ta, BMW-ul se conduce la costum nu la “maieu cu floace” sărakilor !

Diferența o face eticheta !

P.S. : nu uita când mergi la #TIFF să-ți bagi în torpedo cd-ul cu Manele De Top Volumul 33 nu de alta dar te faci de râs înainte de volumul 34 care conține și dedicații, cații, ații, de la Delon, Assante si Giurgiu se știeeeeee ….
A da și știu, te uiti la Las Fierbinți doar după ce a zis Pleșu că-i tare !

Ideea e că-ți place Maneaua cum îi plăcea lu’ Noica filosofia !!! Noica bă nu Nokia !!!

#Tiff și #Pif

#FărăNumărDeLaNietzschePentruFrateleLuiEuripide

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published