Fluturele Si Capita

Fluturele Si Cãpita !

Un Fluture si o Cãpitã, se gãteau cu o funditã. O funditã elegantã dintr-o altã Doamnã plantã. Plantã verde agãtãtoare ce se scaldã drept în soare. Soare mare si gãlbui cu puf galben ca de pui. Un pui mic si drãgãlas, un vlãstar de toporas. Toporas plãpând, flãmând fix în soare el scãlzând.

Fluturele si Cãpita, amândoi si cu fundita, brat la brat ei au plecat sã “se râdã” la oras. Au plecat sã ia 3 mere, pe care sã le ofere, sã le dea sã le împartã, de la ei la lumea toatã. Si mergând agale ei, dau cuminti peste cinci lei, si nu micã le-a fost mirarea, când vãzurã supãrarea, ce-i apasã pe cei lei, cinci lei dar … vai de ei. Ś-au vorbit ś-au tot vorbit, între ei s-au tot vrãjit si din vorbã-n vorbã mare, au luat hotãrârea tare, ei la drum sã se-ncuscreascã, toti la drum ca sã porneascã.

În oras cum au ajuns, au trecut direct la tuns. S-au frezat s-au aranjat, ca doar erau la oras, s-au gelat s-au parfumat si la dame au plecat. Nu departe de frezat, peste dame ei au dat si direct cu ele-n pat, toata noaptea au “dansat”. Au dansat s-au tot jucat, pânã când au cosntatat, cã toti leii ei i-au dat, pe trei dame toate-n pat.

Au plecat si au urlat, foarte foarte supãrati, Fluturele si cu Cãpita, s-au oprit direct la pizza ca sã uite care-i fita. Fita era una tare, ca sã plece-n lumea mare, sã gãseascã furnizorul, sã prãjeascã difuzorul, cãci ce treabã aveau mai vere, sã culeagã niste mere ??????? !!!!!

#deFabulescu #FabulaRasa #OPozaPeZI

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published