Femeia Tinder

#FemeiaTinder si #RomantismulDeFite

Vineri searã. Plictisealã si singurãtate. Facebookul geme de concedii, fericire, bunãstare, sampanie, petreceri si arogante estivale. Nu mai pun botul. Vreau ceva nou. Swipe la dreapta de 5-6 ori pe Tinder si … am plecat la mare însotit. Credeam cã-i mai greu la agãtat virtual însã e suficient un zâmbet, câteva bull shit-uri motivationale si neaparat sã pari bãiat bun, cuminte si “de casã” dar obligatoriu apartinând categoriei de #OameniFrumosi. Recunosc n-a fost chiar cea mai bunã alegere însã pe foametea asta te multumesti cu ce picã. Bmw, RedBull, 210 pe autostradã, small talk, un sandwich la Litro pe A2 cã-i mai de fite si pânã la Cernavodã mâna-mi alunecase deja sub fustã. Atmosferã destinsã, Dj Andi usor la difuzor, fata multumitã, zâmbind pervers, muscând buza de jos si cred cã un orgasm incognito îsi fãcu aparitia odatã ce indicatorul luminat în noapte ne ghidã spre MAMAIA. Am lãsat-o mai usor cu vorbele si chilotãreala admirând împreunã tãcuti de pe A4, reflectoarele dezmãtului din statiunea emblemã a dorintelor. Whateva ! Tocmai ce am trecut de fântâna cu delfini din Nãvodari, dupã ce am strãbãtut paradoxul pur românesc : localitatea Lumina scãldatã-n cea mai profundã beznã ! Si … Panicã ! Era oarecum normal fiind prezenti, noaptea, in the middle of fucking nowhere, trecând prin roiuri de tântari imensi si aproape blocati într-o dunã de nisip, pe un drum desfundat plin de hârtoape.
– Am ajuns ! La hotelul cu multe stele unde romantismul va atinge paroxismul. Hotel sponsorizat de Ikea! … Adica cu cortu’n Vadu … România … am simtit nevoia sã adaug vãzând primele dâre de rimel curgând din ochii-i traumatizati de priveliste.
A rãmas în masinã încercând disperatã sã sune pe cineva. Pe oricine însã am uitat sã-i spun cã Rai-ul n-are Gsm ! Probabil cele mai paranoice si înfricosãtoare 60 de minute din viata ei. Nu era nevoie de explicatii suplimentare astfel încât am luat-o’n brate, i-am spus cu calm cã-i o glumã în timp ce încercam sã-mi croiesc drum cãtre Loft. I-am deschis usa elegant, s-am lãsat-o cu gentuta pe trotuar : Ai grijã de tine si vezi cã ai tren în jur de 11.00 din Constanta ! Distractie plãcutã.
E sâmbãtã seara. Sub mine nisip si scoici. Deasupra Carul Mare, miliarde de stele si Calea Lactee în toatã splendoarea ei. Mã bãlãcesc în miez
de noapte printre licurici de mare întrebându-mã dacã eu am fost mãgar sau ea prea curva … Dar sunt în rai, fac dragoste cu Universul, mi se rupe si mi-e bine ! Pânã luni, când revenind în civilizatie, telefonul îmi zbârnâine de 3 ori :

Sms 1 Sâmbãtã dimineata ora 4 a.m : tu-ti mortii mã-tii de nesimtit
Sms 2. Sâmbãtã spre searã : sã nu mã mai cauti niciodatã
Sms 3. Duminicã dimineatã cam ora 2 a.m. : iartã-mã !

Te iert dar banii pe benzinã ?

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published