Femeia Barbatului

#FemeileBãrbatului

Avea dreptate Despot : 3 este numãrul divin, al succesului si împlinirii. Trei este cheia spre bine asa cum poate fi si decãdere, dezastru sau moarte.

Bãrabatul modern stie cã femeia conduce asa cã l-a îmbrãtisat primul pe Trei.

Numãrul Unu este întotdeauna o fatã tânãrã, cuminticã-n aparentã, cu privire angelicã si atiudine retrasã, timidã si suavã, încã necoaptã într-ale vietii dar zeitã-n pat. Nu face mofturi sau figuri din simplul motiv cã este în perioada de acumulare si stie cã orice pas gresit îi va frânge calea spre succes si va cãdea de pe scara socialã. Este supusã si aproape umilã, nu comenteazã, adoptã “pozitia ghiocelului” sau mai bine zis încã este fiica cu “daddy issues”. Este femeia cu care sã te afisezi si pe care sã o prezinti mândru, fãrã rusine, fricã sau regrete drept logodnica ta. Numãrul Unu este idealul feminin pentru mascul pânã când aceasta se va maturiza si va da cu animalul de pãmânt luându-si zborul. Nu-i nimic. Masculul Alfa este mereu pregãtit având în acelasi timp si femeia de tip Doi : Corporatista. Nu frumoasã, nu desteaptã dar mereu determinatã, ambitioasã, agerã si vigilentã, mereu în cautare, pusã pe fapte mari. E genul dur, rece, aproape frigid capabilã sã calce totul în picioare fãrã jenã, remuscare, sentiment sau compasiune fatã de primatele aflate sub ea evolutiv. Fãrã timp pentru bla bla si complicatii romantice, întotdeuna dispusã pentru “una micã” rapid între doua conferinte de importantã planetarã, pe un hol elegant de hotel sau chiar în masinã în fata blocului. Este femeia pe care nu o prezinti niciodatã prietenilor pentru cã n-ai de ce. De futut o face aproape prost, mecanic, farã pic de logicã sau feeling, pentru cã are mailuri de dat iar soarta lumii stã în seriozitatea si prezenta ei fizicã în viata celor multi si prosti, sclavi, supusi, nepregãtiti. Ea conduce lumea iar tu “ãla” din viata ei esti acolo doar pentru cã ea vrea iar nevoile fiziologice trebuiesc si ele satisfãcute. Dar ca bãrbat e foarte important s-o ai pentru cã cine stie când te va ajuta în carierã sau poate ai ghinionul sã te prezinti undeva elegant, stilat, prin cercuri înalte si nu poti sã apari cu logodnica ( femeia de tip Unu ), pãpusica bunã doar de decor, futut si eventual fãcut copii. Trebuie ceva serios corporatist sa dea bine în poza de grup.
Însã pentru ca Sfânta Treime sã fie completã iar succesul bãrbatului sã fie deplin, musai trebuie avutã si femeia Trei, Supremã ! Ori te-ngroapã ori te înaltã. Trei-ul este urâtã, grasã, la pat catastrofã dar … ghinion 🙂, doritoare non-stop … De fapt nici nu conteazã cum aratã, câti ani are sau cã n-are dinti în gurã. Femeia Trei este BAZATÃ, bogatã sau cel putin bine înfiptã. Cunoaste absolut tot ce miscã si pentru ea imposibilul nu existã. Face bani cu usurinta cu care tu bãrbat futi cam tot ce prinzi si te poate pune de la presedinte de stat la gropar în cimitirul Bellu. Este alegerea ta cum o multumesti si tii de relatie. Dacã poti, si trebuie sã poti, stomacul ti-e tare, nervii de otel, cocoselul vesel, jucãusi si apt sã tinã pãsãrica udã atunci te-ai scos ! Ai tot ce-ti trebuie ca sã fii un bãrbat de succes :

– Unu : dragoste
– Doi : carierã
– Trei : statut, pozitie socialã

P.S. : Nu uita ! Toate Trei În Acelasi Timp ! Altfel pierzi vremea !

În curând si #BãrbatiiFemeilor

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published