Fara Finalizare

Fără Finalizare !

Lipsa de finalizare poate avea cauze multiple cert este că, pe cel implicat, îl doare fix în cot de ce face acolo. Important este sã facã si nu neapãrat sã aibã si un rezultat palpabil. Urmeazã inevitabil lauda de sine cu ce bun e prestatorul sau dacã ceva a scârtâit, partenera a avut defecte las-o dracu’ si … viata continuã. Dacã presari si ceva scandal, atunci lumea e multumitã si implicatã emotional daca nu … who the fuck cares ?! “Sã moara Olivia Steer, Oprea asomat ca Grohãilã de Crãciun, parlamentul ars din temelii, Iliescu tras pe roatã, Bãsescu scufundat cu Bricul Mircea cu tot, sã plezneascã Draguseanu” si în general sã fie sânge pe teve într-un reality show neapãrat cu vedete. Ãia multi si prosti vor bãli orgasmic si se vor masturba intelectual pânã la juisãri cu cântec si bãtaie. Hai sã scuipãm si douã trei slogane hipstãresti mobilizatoare si spãlãtoare pe creier gen #CoruptiaUcide si #UnitiSalvam si … gata ne punem palma-n cur si mergem acasã descãrcati de frustrari pentru cã … Gata ! Am rezolvat-o !
Bun si finalizarea unde e de fapt ?
Ca sã finalizezi trebuie sã te implici sã fii acolo. Ca sã te implici trebuie sã vrei, sã-ti doresti, sã-ti placã, sã existi, sã simti, sã exersezi, sã înveti din greseli, sã repari, sã aplici din nou si s-o faci pânã urlã femeia de plãcere iar tu lesini ca Onan la final de turã !

România trebuie sã finalizeze ! Altfel nu-i decât o fatã mare, istericã si umflatã cu hormoni, ce încearcã disperatã sã se autofericeascã în fata unei porti maramuresene gândindu-se la o shaorma cu de toate mâncatã cu argintãria de sãrbatoare.

România, Umezeste-te si Finalizeazã !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *