Democratia Terorismului

#DemocratiaTerorismului
#DincoloDeZid

Dusmanul de moarte al democratiei este … Toleranta ! Îngãduinta si indulgenta nu pot face casã bunã cu lipsa civilizatiei, cu barbaria si mintile înguste. Nu existã gresealã mai mare decât aceea de a impune un lucru ce tie ti se pare corect unuia căruia nu este în asentimentul tau. Până si Dumnezeului ăluia căruia fals ne închinăm a spus-o clar si răspicat : Lăsati copiii să vină la mine ! Traducerea pentru mintile pătrate : Lăsati să fiu descoperit ! Nu mă duceti cu forta acolo unde nu sunt înteles, acceptat sau dorit. Când un părinte îsi îndoapă copilul împotriva vointei lui doar pentru că “asa e bine si sănătos”, copilul va reactiona aproape violent, scuipând sau vomând mâncarea, aruncând lingurita totul însotit de plânsete si violentă fizică. Iar părintele se va supãra si el copiindu-i comportamentul agresiv. Asta pentru că adultul inpune unei minti în formare lucruri pe care el de mult le-a inscriptionat pe “hard” dar pe care paradoxal nu le poate întelege si accepta lipsa la o minte mai putin dezvoltată pentru cã e “prea superior” să vadă “pădurea de uscături”
Cum putem să ne pretindem civilizati si dezvoltati când vrem să impunem democratii si civilizatii în locuri în care aceste lucruri sunt străine ?
Cum să ne considerăm superiori si corecti când ajungem să ne revoltam atunci cand cei “mici” încearcă să impună celor mari reguli si apoi cei mari se smiorcăie că “uite mami mi-a luat lopãtica” ?
Relaxarea bunăstării si a unei sigurante fragile a zilei de mâine ne-au împins să “întoarcem si obrazul celălalt”, să o ardem politically correct si nu în ultimul rând, toleranti.
Corect, frumos, înăltător, mesianic !
Bravo ! Suntem occidentali civilizati !
Dar ce te faci atunci când discuti cu unul care nu are habar despre ceea ce vorbesti tu ? Te adaptezi lui, „cobori stacheta”, îi explici pe limba lui în asa fel încât să-l faci să priceapă fară însă a devia de la scara ta de valori. Si tot nu întelege ! Si mai explici o dată si încă odată si tot asa până când vei ajunge să gândesti ca el, să fii ca el si să abandonezi toleranta, civilizatia, buna crestere etc. Asta duce inevitabil la conflict, la haos, la moarte si implicit la renastere. Este o cale. E adevarat poate nu cea corectă dar pare mai “usoară” decât cea care ar trebui urmată ! Cum ar fi dacă tot rasa superioară, occidentală si civilizată s-ar comporta cu adevărat asa cum se pretinde că este si nu s-ar mai bagă cu picioarele în viata altora, ar încerca să-i înteleagă si să-i ajute asa cum sunt transmitând însã un mesaj extrem de clar, concret si aplicabil : până nu veti ajunge ca noi, fiecare se joacă la scara lui !!!! Atât de simplu nu ? Un zid între cele doua lumi sunã comunisto-hitlerist e adevãrat dar daca copilul meu moare cãlcat de camion pe o falezã în timp ce se joacã si mãnâncã înghetatã atunci permite-mi sã-mi rezerv dreptul de a te lãsa sã trãiesti însã dincolo de zid.
Pentru că toleranta s-a născut din bunăstare si civilizatie iar când toate astea dispar totul se transformă-n scrum.

#FightForWesternCivilization
#FightForLife

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published