Curve De Casa

Curve de Casă

Noaptea mă prinde-n Vineri cufundat pe o canapea de lux, inevitabil din piele albă, poziționată meschin într-un colț de duplex din Down Town Bucharest. Apartament mare, cu vedere la râu si înălațime suficientă cât să se ridice la standard de proprietar de biznis în Orașul cel Mare, proaspăt luminat și sufocat de kitsch. Un kitsch în kitsch cu mine și el bălmăjind pe repeat aceeiași tragedie a milionarului lipsit de afecțiune, a cărui viață, privită prin prisma-i ochilor umezi, pare ruptă din sfârșitul tragic al telenovelei în care el moare deprimat și singur departe de marea dragoste ce nu-l înțelege și-l respinge. Mimez că-l ascult a N-a oară încercând să fac dragoste cu Loredana din televizor pe scena Vocii. Știe că nu-s de impresionat, fiind suficient de lucid încât să priceapă că atât banii cât și plânsetele lui de milă sunt departe de interesul meu imediat. Sunt acolo ca să-i curm suferința goliciunii sufleteși fără însă a mă vinde atât de ieftin și banal.

E târziu și ne plimbăm haotic pe sub milioane de beculețe colorate, el fals cuprins de febra sărbătorilor, eu fascinat de vitezometrul proiectat pe parbrizul bavarezei noi cu numar 7, convins că ne vom înpotmoli din nou la club, el chinuind să găsească aleasa, eu chinuint de gânduri filosofice. Se oprește La Coloane, vis-a-vis de Sala Palatului, etaj inferior, ușă masivă de metal, sonerie cu privighetoare. E filmul nopții canapelelor din piele, cu actori în prag de 40, unul la costum pierdut în afacerile vieții cu multe zerouri, altul în bocanci, helancă și tricou cu minima spre zero și inima spre infinit, privind la doua doamne, aparent mai bine decât majoritatea, una deja dispărută-n dormitor cu el, alta tolănită-n nepăsare și alint pe mine.

Ți-o sug ? Ups ! Sunt la curve și o împing discret acoperindu-i genunchii pervers dezgoliți de capotu-i de mătase roșie, brodat cu dantelă neagră. Azi Nu ! Zâmbesc panicat aruncându-i mâna ce întâmplător îmi testa materialul blugilor. Am vrut să fug, dar m-am oprit fascinat de uimire cum dincolo, colegul înstărit, susținea cu sârg proba orală de chiot și strigături-admitere la secțiunea paturi, pături și așternuturi by Ikea. Anais, întreb, cu ce te ocpupi mai exact ?

Nu că ar fi chemat-o așa dar pentru meseria asta, fără ceva exotic, probabil ar fi fost inutil un Anca. A făcut veterinara, cu tot cu rezidențiat si 2 ani practică. Inteligența n-aș putea spune că m-a uimit, frăgezimea minții și luciditatea însă se dovedeau o încântare. Am descoperit că-i din Moldova, dintr-un sat uitat de lume, satelit al Iașului, fără apă curentă sau canalizare iar plecarea și parcursul ei par trase la un Xerox alb-negru cu a altor probabil mii sau zeci de mii de alte suflete emigrate la oraș în căutarea diplomei perfecte. O face, cum altfel, de nevoie. E totuși medic, bani de cabinet nu are și o viață petrecută printre excremente animale n-o încântă foarte tare. Se visează însă Doamnă cu familie și copii, ocrotită de un mascul Alfa evident, puternic, potent, șarmant, galant și fără figuri sau obligații. Curve-n căutare de curvi, suflete zdrobite de o viață ne înțeleasă, destine futute, oameni pierduți și speriați, cu frică de a nu fi înșelați, dezamăgiți, furați.

Identific tiparul nu însă și pe cavalerul despuiat, epuizat și desfigurat, în tocul ușii sprijinit, numărând euro. Gândesc doar la o plată rapidă și o extragere subită din lăcașul psihologiei și desfrâului nocturn.

Ai futut ? Îl trag de o parte, îi povestesc de Anais. Belește ochii, îmi spune că-s prost și mă poftește elegant afară aproape cu un șpiț în dos.

Din nou beculețe dar … tăcere. Triumfător pufăie trabuc, relaxat parcat în fața celor trei pubele “tricoloro-ecologico-recilatoare” din Berceni City. Cu atitudine de Lord dar comportament de valutist, se uită cu un soi de milă și respect, atât la mine cât și la scorojitu-mi bloc. Știe că-s fericit și relaxat dar nu înțelege cum. E băiat bun și n-o face intenționat însă din 100 de mii de euro și ceas la mână cât tot salariul Escăi pe șase luni e oarecum normal.

“Când te trezești sună la numărul ăsta ! N-o cheamă Anais dar s-ar putea să te îndrăgostești. Și dacă o faci, n-o privi ca pe noi toți, ca pe o bucată de carne tocmai bună de prăjit. E curvă ca și tine, doctor în făcut bani și caută partener asemeni ei. Tristețea ta tocmai i-a întâlnit destinul tragic identic ție. Hai, capul sus : decât să-ți devină dragostea curvă mai bine curva dragoste … Iar eu la ele nu mai merg !!!!!

Noapte Bună ! ”

#RealitateaBateRomania #SiMediciiSCurve #PrietenulLaCurveSeCunoaste#deFabulescu

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published