cum faci 1 milion de dolari

Întotdeuna am afirmat cã banii se fac speculând una dintre cele 3 situatii :

1. dacã ai o idee genial de simplã

2. prostindu-i pe sãraci

3. prostindu-i pe bogati ( si pe cei dornici de afirmare )

Vineri am avut întâlnire cu un “nen” de la enciclopedia whoiswho care chipurile era interesat de personalitatea mea. NU cred cã atunci când cineva vrea sã-ti facã un bine, sã-ti dea bani, sã-ti ofere diferite servicii sau sã te ajute fãrã sã fi cerut acest lucru, este pe bune. NU cred în Zâna Mãselutã, Cai Verzi pe Pereti, acte caritabile si în general în Altruism ( poate scriu despre cum altruismul reprezintã “cea mai” purã formã de egoism ). În astfel de situatii este obligatoriu sã aparã, chiar când te astepti mai putin, “factorul surprizã”. Sunt curios din fire asa cã … am petrecut 30 de minute “spectaculoase” în care eu am vorbit despre mine si de cât de bun sunt. Un fel de dictare de CV.Buuuuuuuuuuuuun. Si acum sã înceapã show-ul.

99 $ sau E daca vreau pozã

399 $ sau E dacã vreau editia de colectie cu coperti de piele

299 $ sau E dacã doresc editia pentru sãraci doar cu coperti de carton

Sar repede cu o întrebare stupidã si oarecum logicã : cum poti sã-mi publici CV-ul stufos moca si pentru o pozã micã tip buletin sã-mi ceri 99 $ … sau E ????? Dar de curiozitate cam câte dintre cele 8000 de personalitãti per editie anualã plãtesc sumele astea ? Cât ? Jumãtate ? Asta înseamnã 99 + 399 = aprox. 500 $ … sau E  X 4000 = 2.000.000. $ sau … E. Adicã voi pentru o carte în care nu se uitã nimeni si pe care nu o gãsesti nicãieri la vânzare, cã deh distributia înseamnã investitie, plus o bazã de date stufoasã cu adrese si numere de telefon pe care o puteti revinde pe bani frumosi faceti 2 MILIOANE DE DOLARI … sau E ???? Si mai vrei sã te recomand si altori oameni asemeni mie ?

WoooooooooW si recunosc : Sunt prea destept pentru a gândi atât de simplu … acum si pe FaceBook

P.S. : Pentru cei care au urmat cursuri de NLP sau se gândesc sã o facã, recomand întâlnirea cu un astfel de agent whoiswho sau Oriflame, Herbalife,etc sau dacã vreti hard-core, masochist si periculos mergeti relaxati la o slujba / predicã a oricarei biserici / sectã din România si nu numai. O sa fiti surprinsi cât de usor pot fi prostiti oamenii.

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published