Bull Shit

Un alt fel de papagal Motivațional !

Azi am descoperit o nouă specie de Papagal din SupraRegnul “Speaker Motivațional”, din regnul “Antreprenor”, subregnul Mediocru, infraregnul BullShit pentru Mase ! Bla, bla, bla, ok ?!
Specimenul e din ce în ce mai des întâlnit în rândul umanoizilor proaspăt evadați din închisorile comuniste, a dogmelor religioase și a multinaționalelor, care odată aflați în libertate, își doresc totul, respectiv în a-l fenta pe Dumnezeu, pe cel căruia i-au fost sclavi atâta amar de vreme, pe principiul : ” te fac fraiere, devin biznis man, freelancer, mă umplu de bani, te cumpăr și te îngrop în aur … fraiere ! Bla, bla, bla, ok ?!
Mereu viu colorat, abordând un limbaj de lemn, adept al conceptului “să vorbim mult și să nu spunem nimic”, mereu înconjurat de clienți falși, de oameni aparent realizați, mimând bunăstarea, succesul, potența și influența si care evident, au îmbrățișat cu succes teoriile motivaționismului exacerbat, predat în sanctuarele iluminării, de alți papagali din aceeiași încrengătură. Bla, bla, bla, ok ?!
Practic papagalul este, așa cum se autodefinește, un mediocru senin, ce minimizează importanța școlii, a educației în viața și viitorul urbei, inducand în mod fals, voit și manipulator ideea superficială, că marii inventatori ai lumii moderne nu au putut reuși decât abandonând școala sau oricare alt sistem clasic, distrugător de personalitate. Bla bla bla, ok ?!
Nu îndrăznește să le povestească noilor adepți, despre genialitatea înnăscută sau dobândită prin studiu, muncă și sacrificiu a marilor creiere, pentru că dacă îndrăznește a se deșteapta vreun martor din ăsta al motivaționalului de colț de stradă, papagalul nostru își va pierde viața prin diminuarea porției zilnice de grăunțe. Bla bla bla, ok ?!
Subîncrengătura pestriților pe “rât” nou, abordând într-adins un sistem de comunicare modern, cool, fancy, bulevardier spre obscen, i mean whatta faq dude, pentru a îngropa tradiționalismul de căcat și ineficient, în favoarea noului roz, înălțător și plin de oportunități. Bla, bla, bla, ok ?!
Cireașa de pe tort sau rubinul înfipt în Bentley, ca să ne adaptăm coliviei cu sticleți, este reprezentat de finalul apoteotic al celor 6 minute irosite inutil și decupate dintr-o absurditate cu mult mai mare, unde tânărul poleit în succes, ne spune direct că Fuck The School, o faci degeaba că oricum mori de foame și doar El este soluția pentru mai mult, mai repede, mai bine ! Bla, bla, bla, ok ?!

Atenție poate fi contagios ! Se recomandă vaccinarea cu_cultură, administrată în doze mari și foarte mari, răspândită prin biblioteci și alte lăcașe de cult.
Suge-o, Mihai !
Bla, bla, bla, ok ?!

https://www.facebook.com/mihaimihale/videos/1649441865066036/?hc_ref=NEWSFEED

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published