#Barbatii Femeilor

#BarbatiiFemeilor

 

Fatã stai jos, beleste ochii si fii precautã : bãrbatii sunt limitati, handicapati emotional si extrem de simpli. Simplitatea e bunã însã periculoasã prin lipsa ei de perspectivã.

 

#Colectionarul : E rece, deloc empatic si extrem de egoist. Adunã trofee într-o agendã neagrã, virtualã. Lucreazaã la cantitate niciodatã la calitate. Nu-l intereseazã aspect, etate, educatie sau pozitie socialã ci doar sã fie “expertul” grupului, vedetã între prieteni. Ideea de relatie nu-i este prezentã în vocabular iar femeia este tratatã, în cel mai fericit caz, ca un obiect sexual. Nu te va ajuta niciodatã cu nimic iar dacã ai ghinionul, dupã sex, la care de multe ori nici mãcar nu se pricepe, te trimite direct acasã, cu tramvaiul, rugându-te chiar sã nu-l cauti cã n-are chef si timp de complicatii.

 

#Gurul : Acel tip mereu prietenos, cu voce caldã, sfãtos si atotstiutor, genul de bãiat de pus la ranã, dovedind teoretic o vastã experientã de viatã. Ti se pare a fi un tatã sau un frate mai mare, exact ceea ce cauti tu într-o relatie : cãldurã, afectiune, sigurantã, întelegere, iubire, liniste. Mereu are timp liber pentru tine, îti rãspunde la telefon noaptea, vorbesti vrute si nevrute cu el gãsind mereu solutia problemelor tale. Nu dã semne cã este îndrãgostit de tine, tinându-te oarecum la distantã dar deja este prea târziu pentru cã tu esti în limbã dupã el, ti-ai pãrãsit deja iubitul, sotul sau familia asteptând doar momentul acela în care el va zice: HAI ! Nu este obligatoriu sã te si futã decât dacã te aduce la disperare si atunci se va “sacrifica” fãcându-ti chipurile un bine. O face excelent când o face apoi, la fel de elegant, empatic si “tãtos” te trimite la plimbare spunându-ti cã nu el este solutia si cã meriti ceva mai bun mai ales acum când stii cu ce se mãnâncã “un bãrbat adevãrat” … Dupã ce iesi din depresie, vei realiza cât ai fost de proastã si cum doar ti-a tras-o fãcându-te din vorbe.

 

#Intelectualul : Vorbeste bine si se comportã ca un adevãrat “gentâlmen”. Nu pricepi tu prea multe din ce zice si gândeste dar mã-ta ar fi foarte mândrã dacã ai veni cu el acasã iar prietenele tale te-ar invidia pânã la moarte pentru un asemenea specimen. E adevãrat cã nu stie practic nimic, de la sex pânã la fiertul unui ou dar dacã esti trecutã de 35 si fosta târfulitã, e bine sã pui mâna pe el.

 

#Golanul : Cãlãreste motoare, face drift-uri, skieazã, se dã cu bike-ul la munte, sare cu parasuta, se aruncã-n cap si în general trãieste pentru adrenalinã. E dur în comportamnet, înjurã dar nu birjãreste, e macho-macho men-ul pe care îl visai din filmele americane. La pat este Dumnezeu si nu te lasã decât lesinatã în al nouã-lea cer. Ai vrea sã nu se mai termine niciodatã repriza si sã mori cu pizda-n flãcãri. Se pricepe la absolut orice, nu existã limite sau bariere pentru el. Dacã ai putea, l-ai cere de bãrbat încã din mijlocul primului numãr însã te gândesti cã asa cum este cu tine este cu toate iar tu doar o victimã. Trebuie sã fii cu adevãrat drãcoasã ca sã poti sã-l tii în frâu si sã-l cumintesti asa cã … mai bine profitã de moment, foloseste-l cât mai mult ca sã ai ce povesti gâsculitelor cu care te vezi la mall si … aia e ! Next !

 

#BiznisMan-ul : În general fosti tocilari, actuali sobolani de birou, îmbrãcati standard, în cel mai “rebel” caz blugi si sacou, cu cãmasa semideschisã la gât, fãrã cravatã dar musai cu ochelari sau lentile cãci deh statul în cãrti si monitoare nu e chiar foarte sãnãtos. Merge la salã pentru cã e fitã si e frustrat din copilãrie când ori era prea slab ori prea fluffy si colegii râdeau de el, socializeazã cu absolut oricine adoptând acelasi stil rigid, cu zâmbet fals ca de corporatie. Cautã cu disperare o partenerã asemeni lui, cu “bãt în cur” si comportament de frigidã, eventual o semidoctã cu aere de CEO cu care sã încerce sã formeze o familie, poate si un copil, cãci asa scrie în regulamentul de ordine interioarã a societãtii umane. Dacã ai noroc, s-ar putea sã iei Jackpot-ul, în asternut fiind capabil sã învete si sã se adapteze perfect mai ales în conditii de stress. Oricum ai da-o, relatia cu el este una strict biznis, la dungã si scrobealã.

 

#Smecherul : Nu stii niciodatã ce face, de unde are banii si cum de-l cunoaste aproape toatã lumea din Club. Mereu înconjurat de prieteni si domnisoare dornice de senzatii tari, glumeste si râde excesiv dorindu-si atentia tuturor. O semi vedetã a vietii de noapte, cu ceas mare aurit la mânã, trabuc si cel putin un E Klass de maximum doi ani vechime. E bine sã fii vãzutã în cercul lui de prieteni si dacã i-ai mai fost si amantã atunci viitorul partener îti este asigurat pentru cã vorba circulã repede, tie-ti plac banii iar lor proastele ahtiate dupã avere. Dacã esti tare-n fofo si te duce si capul, îl poti lega pentru o perioadã scurtã, suficient cât sã-i faci si un copil pentru o pensie alimentarã babanã, dacã nu, mãcar rãmâi cu experienta unor orgii si a pulii cu gust de Moet.

 

#Adolescentul : Maturul care nu-si admite vârsta. Începe sã arate trecut de 40 dar se crede si se comportã ca la 25. În general este fix bãrbatul ideal pentru familie copii, cãsutã cu curte, câine si trai linistit pânã la adânci bãtrâneti. Dacã treci peste aparenta lui lipsã de seriozitate, tradusã în “strengãrisme” proaste care tie ca femeie matura ti se par penibile, atunci te-ai scos. Se pricepe câte putin la toate, e mereu alãturi de tine chiar dacã nu are vreo solutie concretã, spalã, calcã, duce copiii la grãdi, te lasã liberã cu prietenele la cafea fãrã accese de gelozie si din când în caând îti mai aduce si un buchet de buruieni luate de pe marginea strãzii. Pentru o viatã linistitã consumati-l cu tot cu sandalele lor cu ciorap si tricourile cu imprimeuri rebele.

 

 

#Profitorul : Dacã nu ai un cont baban sau o pozitie socialã extrem de solidã nu se va uita la tine nici dacã vei rãmâne ultima femeie de pe suprafata pãmântului. Fute orice însã numai pe bani. Doamne, domnite, domnisoare, strâmbe, înalte, grase, zeite, babe, vaduve, schiloade, oloage sau handicapate. Orice dar generoase sã fie. Sunt buni ca amanti însâ încetul cu încetul îti vor lua de la banii de înghetatã pânã la biznis, casã, bijuterii sau masini. Bate-ti joc de el cât poti, dacã poti si îti permiti, apoi aruncã-l fix la Glina precum un Vuiton expirat. Nu-s buni decât pentru distractie si porniri masochiste. Esti o Lady, ai putere asa cã … stii ce ai de facut !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published