Bă revoluționarilor !

Bă revoluționarilor,

Trecând peste lansarea cu succes a sezonului nou al manipulărilor de toamnă-iarnă elaborat malefic în studiourile serviciilor secrete, că deh, banii de concediu au devalizat economiile personale, PeSeDe-ul pârjolește relaxat și liniștit țara mai ceva ca Hunii Peninsula Blacanică iar opoziția freacă, mă scuzați, pula, într-o horă mută a impotentei, generația Facebook, în frunte cu conducătorii ei iubiți, vloggări, bloggări și păreriști, a început jihadul limbilor în cur. Semidocții o ard cu “să fie bine la lume, iubire și înțelegere că suntem aceeiași rasă” dând exemple motivaționale de cum să ne iubim soțiile și mamele unguroaice în 3 pași simpli, iar aia cu mințile în colțuri, aplaudaci de A3 si fani de Dorian Popa, urlă că maghiarii le fură pământurile și ar trebui arși de vii în piața publică.

———–

Și unii și alții fac parte dintr-un popor care se declară oficial, în proporție de 96 %, creștin ortodox, cu convingerea clară că Dumnezeu chiar există și are chipul unui bătrânel simpatic cu barbă și pleată albă, ce ne dă nouă BMW-uri, neveste frumoase “la” nepoții urâti plecați în Italia și bafta la “balacalaureantul” picat cu succes de odraslele înapoiate, spărgătoare de locuințe și semințe în ritm de Guță și aromă de Salam. Iar realitatea crudă ne arată, tot oficial, că peste jumătate dintre aceștia sunt și practicanți de religie, adepti-sclavi ai unor zeități fabricate în laboratoarele de PR ale agențiilor plătite dumnezeiește din banii de lumânări, aghiazmă și paște, târâtori în genunchi în jurul bisericilor și a coșciugelor pline cu oase putrezite, lemne cu lacrimi de crocodil pictate-n acuarelă făcătoare de minuni, de care musai trebuie frecat biletul la loto, ca să ai noroc și sănătate.

———-

Ambele categorii aparțin unui popor care și-a ucis constant și sistematic valorile, și-a înstrăinat de buna voie bunurile, bogățiile și proprietățiile și în general a fost veșnic laș și curvă în fața invadatorilor, adevăratul miracol fiind că, de aproape 100 de ani supraviețuiește sărăcit și sclăvăgit dar extrem de vocal între aceleași granițe pocind aceeiași limbă.

———-

Sincer ? Vă doare fix în cur pe toți dacă amărâta aia, condamnată de proprii lideri politici, în a fi sclavă și prizoniera unui teriotiru sub dezvoltat și devalizat chiar de etnia din care face parte, știe sau nu știe românește.

Vi se rupe de Români, România, Românism, Românitate.

Nu există nici o diferență între “ei” și “voi”. Sunteți bolnavi de frustrare, neputință, ură, lipsă de coaie, ipocrizie, educație precară și proastă creștere dar “bravi” soldați manipulați și înverșunați ai distrugerii propriilor valori, apărându-vă pătimaș mizeria socială.

Soluții concrete are cineva în afară de distrugere și heităreala ? Cum de la cine ? De la societata civilă cumprată cu funcții și bani scurși prin Ong-uri, de la intelectuali filosofând despre Despacido, de la sfertodocți arogându-și roluri înalte, de la diaspora aruncătoare de venin și căcat către țară sau de la baștinașii sărăciți de valori !!!

———-

Singurele bucurii ale poporului ăstuia au ajuns să fie micii cu muștar, victoriile chinuite ale echipei naționale de fotbal și Simona Halep.

În rest nimic. Zero. Nada !

Așa că plânge-te popor român, dă-te cu dosul de pâmânt, smulge-ți părul din nas, urlă isteric de nervi și autosuficiență, asta în timp ce vecinii tăi gândesc și construiesc pentru generațiile ce vor urma !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *