All In !

All In !

Omul cu Hamster plusează aruncâd totul în joc într-un Bluff de zile mari, lăsând impresia că As-ul câștigător îl deține și-i va aduce Potul cel mare. Este însă prea arogant, necioplit și sigur de strategie ca să vadă determinarea și pregătirea adversarului care cunoaște foarte bine regulile și faptul că în Poker sunt doar 4 ași dintre care 2 pe masă și 2 în mâna lui.
Omul cu Hamster are o mână proastă, necâștigătoare însă trebuie să joace până la capăt, nu mai are nimic de pierdut și precum câinii încolțiți între doua uluci de gard, latră și amenință zgomotos însă roșeața nervilor tatuată-n obraji, îi trădează magistral frica de urmatorul pas. Iși acuză oponentul că trișează într-o ironie slabă cu aromă golănească de bătaie.
Tăcut dar calculat, oponentul îi flutură și el din stradă un milion de lei în monezi aurite și asurzitoare.
În Poker nimeni nu cedează iar pierzătorul nu va admite niciodată că a jucat prost ci va prefera să strige “furt”, să instige la bătaie și scandal iar câștigător nu va fi decât cel care va reuși să iasă pe ușă afară cu banii și să adoarmă nelinșat la el în pat.
Cărțile-s pe masă însă meciul nu s-a terminat. De multe ori învingător e ala care are galeria mai mare și mai bine organizată. Alteori e blat, rămânând doar locoteneții să se sfâșie între ei. Oricare ar fi deznodământul cineva va plăti pentru scandal și adeseori vinovatul va fi găsit printre cei care nu au vrut decât un spectacol frumos, organizat, corect.
Urmează Etalarea !

Comenteaza

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *